Handgereedschappen

EuroTrade biedt de technische industrie wereldwijde merken aan zoals Titan, Desoutter, Ingersoll Rand, Siegmund en Kemppi. Door het vertegenwoordigen van kwalitatief hoogstaand materiaal voorzien wij onze klanten zo optimaal mogelijk. U kunt voor zowel kleine als grote projecten bij EuroTrade terecht. Wij beschikken over een breed assortiment, waaronder handgereedschap.

Handgereedschap

Hoewel accu en elektrisch gereedschap dé toepassingen zijn voor professionele werkzaamheden, is het niet vanzelfsprekend dat u deze in alle situaties gebruikt. Handgereedschap is namelijk zeer nuttig voor kleine en eenvoudige verrichtingen in de werkplaats. Een van de belangrijkste voordelen is dat handgereedschap langer meegaat in kwaliteit dan de elektrische tegenhanger. Het is gebruiksvriendelijk, nauwkeurig in de handelingen en neemt relatief weinig ruimte in beslag in de gereedschapskist.

Verkoop & Lease

Vanuit onze moderne en uitermate goed ingerichte vestiging in Rhoon kunnen wij u op basis van verkoop en verhuur veelal uit voorraad leveren. Handgereedschap betreft één van onze specialismen, waardoor wij u op deskundige wijze kunnen adviseren over de aankoop en het gebruik. Een greep uit ons aanbod:

  • Handmomentsleutels
  • Gereedschapskisten
  • Slagdoppen en toebehoren
  • Klemmen
  • Handzagen en beitels

Technische dienst

Met vertegenwoordiging van tientallen grote professionele merken is EuroTrade ISO 9001 : 2015 en VCA gecertificeerd. Onze technische dienst bestaat uit meer dan vijftien man en is in het hele land actief. Indien gewenst kunnen wij instructie op locatie geven. Wij staan met onze jarenlange ervaring en brede technische kennis u graag van dienst.

Registreer voor de beste experience

Bekijk prijzen, speciale aanbiedingen, voorraad en book parts.