Verkoop & Lease

Verkoop & Lease

EuroTrade is uw betrokken partij voor het realiseren van de juiste inrichting van uw werkplaats en inbouw van uw bedrijfswagens. Wij bieden de technische industrie hoogwaardige gereedschappen en machines aan van wereldwijde merken zoals Titan, Desoutter, Ingersoll Rand, Siegmund en Kemppi. Door het vertegenwoordigen van kwalitatief hoogstaand materiaal voorzien wij onze klanten zo optimaal mogelijk. U kunt voor zowel kleine als grote projecten bij EuroTrade terecht.

Uw allround leverancier

Wij weten als allround leverancier exact hoe belangrijk het is om flexibel te zijn in een constant bewegende markt. We bekijken hoe we uw bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk voor u kunnen vertalen naar een geschikte werkplaatsinrichting. Energie-efficiëntie, duurzaamheid, veilige arbeidsomstandigheden en kwaliteit zijn hierin belangrijke aspecten. Omdat wij zelf onze materialen onderhouden, repareren en kalibreren bent u gegarandeerd van hoogwaardig materiaal.

Verkoop en verhuur van industriële gereedschappen

Vanuit onze moderne en uitermate goed ingerichte vestiging in Rhoon kunnen wij u op basis van verkoop en verhuur veelal uit voorraad leveren. Wij hebben voor elke aanvraag alles voor handen: of het nu pneumatisch of hydraulisch gereedschap of generatoren, hefsystemen en compressoren betreft. Met vertegenwoordiging van tientallen grote professionele merken is EuroTrade ISO 9001 : 2015 en VCA gecertificeerd. Door een goede kennis van de markt kunnen wij u altijd het juiste materiaal leveren.

Assortiment

Indien gewenst kunnen wij instructie op locatie geven. EuroTrade beschikt over een breed assortiment. Wij bieden u onder andere de volgende gereedschappen aan:

Registreer voor de beste experience

Bekijk prijzen, speciale aanbiedingen, voorraad en book parts.