Reparatie & Service

Reparatie & Service

EuroTrade levert een complete inrichting voor werkplaatsen en is onder andere actief in de on- en offshore, luchtvaart, scheepsbouw en petrochemische industrie. Door onze jarenlange ervaring en het vakkundige team hebben wij voor iedere aanvraag een geschikte oplossing. We optimaliseren uw bedrijfsprocessen waarbij uw belangen onze leidraad zijn en houden hierbij de kosten zo laag mogelijk.

Hoe gaan we te werk?

EuroTrade kan u een totaalpakket aanbieden met de inrichting van uw werkplaats of bedrijfswagens met onder andere aanvullende services zoals technisch personeel op locatie, gereedschapbeheer, onderhoud en een 24-uurs storingsdienst. Wij gaan hierbij als volgt te werk.

Calamiteitenservice

Calamiteiten komen altijd ongelegen. Om uw technische werkproces storingsvrij te kunnen laten doordraaien, biedt EuroTrade u een 24-uurs storingsdienst aan. Wij zijn dé specialist die direct op locatie verschijnt om met onze snelle service en vakkundige monteurs calamiteiten te verhelpen.

Verhuur industriële gereedschappen

EuroTrade verhuurt een compleet assortiment gereedschappen voor elk project. Het juiste gekeurde materiaal, op tijd geleverd bij de juiste mensen. Eventueel 24/7 geleverd met onze eigen bezorgdienst. Bij reparatie van uw tools kan onze huurvloot als back-up dienen.

ToolManagement-systeem

Een goed beheer van het gereedschap bespaart tijd én geld. Met behulp van het ToolManagement-systeem van EuroTrade heeft u een compleet overzicht van de keuringsstatus, locatie, kosten en het onderhoud van uw materiaal. Door slimme en efficiënte monitoring kunt u uw processen en inventaris nog beter stroomlijnen.

Registreer voor de beste experience

Bekijk prijzen, speciale aanbiedingen, voorraad en book parts.