Keuren & Certificeren

Keuren & Certificeren

Om de veiligheid van het materiaal in uw werkplaats te waarborgen, bent u wettelijk verplicht tot een jaarlijkse keuring. EuroTrade heeft een uitgebreid portfolio in keuren en certificeren en staat als betrokken partner voor u klaar. Wij voeren de keuring uit op locatie of in onze eigen werkplaats. Onze keurmeesters zijn gecertificeerd om elk type materiaal en merk te keuren.

Hoe gaan we te werk?

1. Afspraak inplannen

Wanneer u klant bent, ontvangt u een jaarlijkse herinnering voor de keuring en plannen we een afspraak met u in. Tijdens het keuren en certificeren ligt het bedrijfsproces niet stil en kunnen uw medewerkers doorwerken. Wanneer het uw eerste keuring is bij EuroTrade, organiseren we vooraf een inventarisatie van uw werkplaats.

2. De keuring
Tijdens de keuring werken we volgens de wettelijke NEN-normen en controleren we het materiaal bij u op locatie aan de hand van een vaste checklist op verschillende aspecten. Deze wordt vervolgens gedocumenteerd in ons certificeringssysteem.

3. Reparatie
Constateren we tijdens de keuring dat er iets kapot is? Indien mogelijk repareren we het ter plaatse of nemen we het materiaal in goed overleg mee naar onze werkplaats. Hierbij ontvangt u tijdelijk vervangend materiaal of worden er nieuwe onderdelen besteld.

4. Certificering en keuringsrapport
Aan de hand van onze keuring stellen we de certificaten op. Deze certificaten plaatsen we in ons ToolManagement-systeem en worden er eventuele reparaties genoteerd in het keuringsrapport. Via het systeem kunt u te allen tijde de reparatiegeschiedenis inzien.

Uw gereedschap laten keuren en certificeren door EuroTrade? Wij staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Registreer voor de beste experience

Bekijk prijzen, speciale aanbiedingen, voorraad en book parts.