Hijs- en hefmiddelen

EuroTrade biedt de technische industrie wereldwijde merken aan zoals Desoutter, Ingersoll Rand, Siegmund en Kemppi. Door het vertegenwoordigen van kwalitatief hoogstaand materiaal voorzien wij onze klanten zo optimaal mogelijk. U kunt voor zowel kleine als grote projecten bij EuroTrade terecht. Wij beschikken over een breed assortiment, waaronder hijs- en hefmiddelen.

Hijs- en hefmiddelen
Hijs- en hefmiddelen zijn mechanisch aangedreven en worden gebruikt om materiaal horizontaal of verticaal te verplaatsen. Vanwege de risico’s bij hijs- en hefwerkzaamheden zijn de juiste materialen en technieken van groot belang. Veiligheid en duurzaamheid zijn hierbij twee essentiële zaken. Hijs- en hefmiddelen verbeteren de werkomstandigheden en voorkomen veelal beschadigingen tijdens verplaatsingen.

Verkoop en lease
Vanuit onze moderne en uitermate goed ingerichte vestiging in Rhoon kunnen wij u op basis van verkoop en verhuur veelal uit voorraad leveren. Hijsen en heffen betreft één van onze specialismen, waardoor wij u op deskundige wijze kunnen adviseren over de aankoop en het gebruik. Een greep uit ons aanbod:

  • Hijs- en hefmiddelen
  • Kettingen en toebehoren
  • Valbeveiliging
  • Landingzekering
  • Overige zaken zoals: hefkussens, palletwagens, ballethaken en dommekrachten

Technische dienst
Met vertegenwoordiging van tientallen grote professionele merken is EuroTrade ISO 9001 : 2015 en VCA gecertificeerd. Onze technische dienst bestaat uit meer dan vijftien man en is in het hele land actief. Indien gewenst kunnen wij instructie op locatie geven. Wij staan met onze jarenlange ervaring en brede technische kennis u graag van dienst.

Bent u op zoek naar een betrokken partij voor de levering, verhuur en service en onderhoud van uw hijs- & hefmiddelen? Wij bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Registreer voor de beste experience

Bekijk prijzen, speciale aanbiedingen, voorraad en book parts.