Lassen en snijden

EuroTrade biedt de technische industrie wereldwijde merken aan. Op het gebied van las- en snijtechniek zijn wij onder andere dealer van: Kemppi, Sigmund, Kemper, Binzel, 3M en Flexovit. Door het vertegenwoordigen van kwalitatief hoogstaand materiaal voorzien wij onze klanten zo optimaal mogelijk. U kunt voor zowel kleine als grote projecten bij EuroTrade terecht. Wij beschikken over een breed assortiment, waaronder materiaal voor lassen en snijden.

Lassen en snijden

Lassen en snijden is de meest basale en ook de meest gebruikte techniek bij de productie van metaal. Zowel lassen als metaal snijden zijn technieken waarmee nauwkeurige resultaten worden bereikt en materiaalverlies wordt voorkomen. Daarnaast zorgt het geautomatiseerde lassen en snijden tot hoogwaardige kwaliteit materiaal en is een stevige las gegarandeerd.

Verkoop & Lease

Vanuit onze moderne en uitermate goed ingerichte vestiging in Rhoon kunnen wij u op basis van verkoop en verhuur veelal uit voorraad leveren. Lassen en snijden betreft één van onze specialismen, waardoor wij u op deskundige wijze kunnen adviseren over de aankoop en het gebruik. Een greep uit ons aanbod:

  • Lasmachines
  • Las toebehoren
  • Lasrookdampafzuiging
  • Toortsen en toebehoren
  • Lasveiligheid
  • Plasma snijden
  • Gassen

Technische dienst

Met vertegenwoordiging van tientallen grote professionele merken is EuroTrade ISO 9001 : 2015 en VCA gecertificeerd. Onze technische dienst bestaat uit meer dan twintig. monteurs en is in het hele land actief. Indien gewenst kunnen wij instructie op locatie geven. Wij staan met onze jarenlange ervaring en brede technische kennis u graag van dienst.

Bent u op zoek naar een betrokken partij voor de levering, verhuur en service en onderhoud van uw lasgereedschap? Wij bekijken graag met u wat we voor u kunnen betekenen!

Registreer voor de beste experience

Bekijk prijzen, speciale aanbiedingen, voorraad en book parts.