Pneumatische gereedschappen

Pneumatische gereedschappen

EuroTrade biedt de technische industrie wereldwijd het merk Desoutter. Door het vertegenwoordigen van kwalitatief hoogstaand materiaal willen wij onze klanten zo optimaal mogelijk voorzien. U kunt voor zowel kleine als grote projecten bij EuroTrade terecht. Wij beschikken over een breed assortiment, waaronder pneumatische gereedschappen.

Pneumatische gereedschappen

Pneumatisch gereedschap, oftewel luchtdruk gereedschap, is onmisbaar in elke moderne werkplaats. Omdat dit gereedschap niet elektrisch wordt aangedreven, kan men dit voor situaties inzetten waar het gebruik van elektrisch gereedschap te gevaarlijk is. Dit in verband met mogelijk elektrocutie- en explosiegevaar. Pneumatiek heeft als aandrijftechniek de voordelen van lage installatiekosten, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Daarnaast kent pneumatiek een eenvoudige bediening en is het gereedschap gemakkelijk te transporteren.

Verkoop & Lease

Vanuit onze moderne en uitermate goed ingerichte vestiging in Rhoon, kunnen wij u op basis van verkoop en verhuur veelal uit voorraad leveren. Pneumatiek betreft één van onze specialismen, waardoor wij u op deskundige wijze kunnen adviseren over de aankoop en het gebruik. Een greep uit ons aanbod:

  • Momentsleutels
  • Moeraanzetters
  • Steekmachines
  • Schuur- en slijpmachines
  • Boormachines
  • Naaldbik- en breekhamers

Technische dienst

Met vertegenwoordiging van tientallen grote professionele merken is EuroTrade ISO 9001 : 2015 en VCA gecertificeerd. Onze technische dienst bestaat uit meer dan vijftien man en is in het hele land actief. Indien gewenst kunnen wij instructie op locatie geven. Wij staan met onze jarenlange ervaring en brede technische kennis u graag van dienst.

Registreer voor de beste experience

Bekijk prijzen, speciale aanbiedingen, voorraad en book parts.