Hydraulische gereedschappen

Hydraulische gereedschappen

EuroTrade biedt de technische industrie wereldwijde merken aan zoals Titan, Desoutter, Ingersoll Rand, Siegmund en Kemppi. Door het vertegenwoordigen van kwalitatief hoogstaand materiaal voorzien wij onze klanten zo optimaal mogelijk. U kunt voor zowel kleine als grote projecten bij EuroTrade  terecht. Wij beschikken over een breed assortiment, waaronder hydraulische gereedschappen.

Hydraulische gereedschappen

Hydraulische gereedschappen zijn tools die een vloeistof (doorgaans hydraulische olie) onder druk gebruiken als krachtbron om een zware handeling uit te voeren. Een hydraulisch systeem is compact en genereert meer vermogen vergeleken met een elektrische motor. Hydraulische energie leidt tot nauwkeurigheid en raakt daarbij nooit uitgeput. Dit zorgt voor betrouwbaarheid en consistentie tijdens het gebruik.

Verkoop & Lease

Vanuit onze moderne en uitermate goed ingerichte vestiging in Rhoon kunnen wij u op basis van verkoop en verhuur veelal uit voorraad leveren. Hydrauliek betreft één van onze specialismen, waardoor wij u op deskundige wijze kunnen adviseren over de aankoop en het gebruik. Een greep uit ons aanbod:

  • Momentsleutels en momentsleutelpompen
  • Flenzenspreiders
  • Moerensplijters
  • Hand- en voetcilinderpompen
  • Spreidcilinders
  • Hydraulische scharen
  • Werkplaatspersen

Technische dienst

Met vertegenwoordiging van tientallen grote professionele merken is EuroTrade  ISO 9001 : 2015 en VCA gecertificeerd. Onze technische dienst bestaat uit meer dan vijftien man en is in het hele land actief. Indien gewenst kunnen wij u instructie op locatie geven. Wij staan met onze jarenlange ervaring en brede technische kennis u graag van dienst.

Registreer voor de beste experience

Bekijk prijzen, speciale aanbiedingen, voorraad en book parts.