24/7 storingsdienst voor technische bedrijven

Calamiteiten en storingen komen altijd ongelegen. Om uw technische werkproces storingsvrij te laten doordraaien, biedt EuroTrade u een 24-uurs storingsdienst aan. Wij zijn dé specialist die binnen en buiten kantoortijden direct op locatie verschijnt om met onze snelle service en vakkundige monteurs calamiteiten te verhelpen. EuroTrade biedt u deskundige hulp aan op de momenten dat u dat nodig heeft.

Met de 24-uurs storingsdienst van EuroTrade kunt u rekenen op een snelle en vakkundige service door heel Nederland.

De voordelen:
  • Direct technische support op locatie
  • Aanwezig binnen de afgesproken responstijd
  • Een heldere rapportage van de situatie
Specialisten

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en een brede technische kennis, waardoor zij storingen op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied merkonafhankelijk kunnen verhelpen. Door middel van een heldere rapportage zijn onze monteurs op de hoogte van de oorzaak van de storing. Zo kunnen zij u nóg sneller helpen wanneer er in de toekomst een storing plaatsvindt. 

Wanneer het u uitkomt

Wellicht heeft u de voorkeur om buiten kantoortijden de storing te laten verhelpen. Dit mede doordat het werk voor overlast kan zorgen of de productie tijdelijk stilgelegd moet worden. Uiteraard denken wij graag met u mee en zullen we een afspraak inplannen op een moment wanneer het u uitkomt. Vind er een urgente storing plaats? Dan staan onze monteurs binnen afzienbare tijd bij u voor de deur om deze zo snel mogelijk te verhelpen.