Werkwijze

Hoe gaan we te werk?

Eurotrade ondersteunt organisaties uit de technische industrie in het realiseren van het ontwerp, de inrichting en het onderhoud van de bedrijfshal of werkplaats. Wij bieden u hierbij een totaalpakket aan met aanvullende services zoals technisch personeel op locatie, gereedschapbeheer, onderhoud en een 24-uurs storingsdienst. Wij gaan hierbij als volgt te werk.

1. Kennismaking
Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we samen met u in kaart wat uw wensen en belangen zijn voor de inrichting van uw werkplaats en eventuele aanvullende services.

2. Plan van aanpak
Wanneer dit helder is, gaan wij direct voor u aan de slag. We maken voor u een op maat gemaakt plan met een offerte en presenteren deze aan u op korte termijn.

3. Uitvoering
Voor de inrichting van uw werkplaats wordt het benodigde materiaal zoals gereedschappen en machines door Eurotrade geleverd op basis van verkoop of lease. Bij de inventaris krijgt u toegang tot ons ToolManagement-systeem.

4. Aanvullende services
Eurotrade ondersteunt u in uw werkproces met aanvullende services zoals een 24-uurs storingsdienst en outsourcing. Wij zijn uw technische support bij calamiteiten en door middel van outsourcing ontvangt u op vaste basis onze vakkundige monteurs op locatie om het productieproces in goede banen te leiden.

5. Onderhoud
We nemen periodiek contact met u op om een afspraak in te plannen voor preventief onderhoud van uw gereedschap.

Registreer voor de beste experience

Bekijk prijzen, speciale aanbiedingen, voorraad en book parts.